Tegn ditt nye drømmekjøkken med Nettoline sitt tegneprogram

Glatt front, klassisk front eller front uten grep – velg designstilen som passer best for deg og din familie.

Tegn ditt nye drømmekjøkken med Nettoline sitt tegneprogram. Her kan du på enkelt og oversiktlig vis tegne og innrede ditt eget drømmekjøkken med produkter og løsninger fra vårt brede sortiment.

Glatt front, klassisk front eller front uten grep – velg designstilen som passer best for deg og din familie. Vi har et bredt utvalg av fronter i hver av designstilene, både når det gjelder farger, grep og kvaliteter.

Tegn ditt drømmekjøkken

Du kan velge romfasongen på ditt kjøkken enten fra våre maler eller tegne det ut fra dine ønsker og behov. Ved å starte med å fylle inn målene for ditt kjøkken, vil du i fortsettelsen kunne velge egnede og ønskede løsninger på alt fra underskap og komfyrer til oppvaskmaskiner og lettvegger, og hele tiden kontinuerlig ha muligheten til å se rommet i både 2D og 3D.

Når du har designet ditt nye kjøkken ferdig, hjelper vi deg gjerne i fortsettelsen. Vi har forhandlere spredt over hele landet – også i nærheten av der du bor. Etter at du har sendt dine tegninger til oss, vil din nærmeste Nettoline-forhandler sikre at funksjonaliteten i det nye rommet ditt er perfekt.

Annonse:

Alle våre forhandlere er profesjonelle fagfolk som raskt kan se om du har fått med alle nødvendige detaljer, for deretter å sette inn den helt riktige fronten på tegningene dine og supplere det med et konkurransedyktig tilbud. Ta kontakt med din lokale forhandler for å få tegnet ditt drømmekjøkken nå.

 

Finn din Nettoline forhandler

Klikk her