Ønsker dere å bli en del av den store og voksende Nettoline-familien?

Kjøkkenprodusenten og -leverandøren Nettoline er i vekst i hele Skandinavia og på Island.

 I dag har vi mer enn 90 forhandlere i Norge, Danmark, Sverige og på Sagaøya. Nettoline ble grunnlagt på midten av 70-tallet og er 100 prosent danskeid. Vi har produksjonslokaler og tilhørende kontormiljø i Aulum, like nordvest for Herning, hvor vi har godt og vel 50 ansatte. Her disponerer vi et produksjonsområde på over 11.000 kvadratmeter hvor vi produserer våre danske kvalitetskjøkken.

Grunnideen bak Nettoline er at man skal kunne kjøpe et kvalitetskjøkken til en rimelig pris hos en lokal forhandler, uansett om man bor i Danmark, Norge, Sverige eller på Island. Vi legger stor vekt på at forhandlerne skal være lokalt forankret og kjenne kundene i sitt distrikt. Bare på den måten kan vi sikre at et kjøp av Nettoline-produkter blir en unik opplevelse. Samtidig kan våre kunder i Norge og Danmark handle med oss også via vår nettbutikk.

Det landlig idylliske, det funksjonalistiske eller det minimalistiske. Med en store og mangfoldig kjøkkenportefølje er Nettoline en av Danmarks største produsenter av kjøkken og hva gjelder utvikling av kjøkkendesign – kjøkkeninnredning og løsninger som også befolkningen i nabolandene virkelig har fått øynene opp for de siste 30 årene.

Nettoline samarbeider i dag med over 30 forhandlere i Norge og søker stadig etter nye samarbeidspartnere, spesielt i byene Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Er dere en allerede etablert forhandler som er interessert å inkluderes i den store Nettoline-familien eller er du en person som ønsker å starte for deg selv som kjøkkenforhandler, kan du ta kontakt med oss i Nettoline på mja@nettoline.dk.

Annonse: