Nettoline-forhandler i 23 år

Honningsvåg i nord og Grimstad i sør, Karmøy i vest og Tistedal i øst. Nettoline har i 23 år solgt sine danske kvalitetskjøkken i Norge og har i dag over 30 forhandlere rundt omkring i landet.

Først ut som Nettoline-forhandler i Norge var Jan-Erik Olsen Glassmesterforretning i Brevik, like sør for Porsgrunn. Sondre Olsen leder i dag den lille familiebedriften hvor han også har sin yngre bror Bård og deres mor Ann Marit med på laget.

På tross av sitt lille geografiske salgsområde, har kjøkken- og glassforhandleren på Øya i Brevik vært blant landets topp fem Nettoline-forhandlere gjennom en årrekke.

Nettoline-ledelsen i Danmark kan fortelle at det gode salget hos Telemark-bedriften skyldes ærlig fremtoning ovenfor sine kunder, svært høyt servicenivå og bred og god kunnskap om kjøkken og kjøkkeninnredning. I tillegg fører de blidhetsgaranti.

– Stemmer dette, Sondre?

– Ja, det vil jeg si. Som mangeårig Nettoline-forhandler har vi etter hvert opparbeidet oss mye erfaring om det danske kjøkkenet. Vi håper også kundene setter stor pris på vår servicegrad.

Jan-Erik Olsen Glassmesterforretning ble etablert i 1956. Da var det salgsfokus på glass, dører og vinduer. De siste 23 årene har bedriften i tillegg altså vektlagt salg og montering av kjøkken fra Nettoline – bedriftens eneste kjøkkenleverandør.

– Hva trekker kundene frem i sine tilbakemeldinger knyttet til kjøp av kjøkken hos dere?

– De smarte løsningene og den gode kvaliteten. Folk setter også stor pris på at Nettoline produserer kjøkken som designmessig er oppdaterte i forhold til markedets trender.

Ved kjøp av Nettoline-kjøkken hos Jan-Erik Olsen Glassmesterforretning kan du velge om du ønsker å montere det selv eller om du ønsker at de også skal sørge for monteringen.

– Det som også er veldig greit er at Nettoline er kjappe med å levere produktene til oss som deres forhandler. Dette slår også positivt ut for kundene våre som gjerne ønsker å gjøre endringene på kjøkkenet sitt raskest mulig.

Annonse: