Generasjonslang garanti

Kjøkkeninnredning skal selvsagt se bra ut og være av funksjonell nytteverdi. Samtidig blir den brukt hver eneste dag, av store og små. Da gjelder det at skap og skuffer, hengsler og fronter er av så god kvalitet at de varer år etter år, eller at du har en god garanti på lur om noe skulle bli ødelagt. Hos Nettoline får du begge deler.

Vi i Nettoline bruker ikke penger på dyre TV-reklamer. Vi bruker heller våre økonomiske midler, ressurser og vår tid slik at våre kunder får best mulig kvalitet på sine kjøkken til en rimelig pris. Vi prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker, der de bor.

Men ting kan gå galt, også med kjøkkeninnredning produsert av Nettoline. Av ulike grunner kan hengsler gå av hengslene og skap skape seg. Derfor har vi en garanti på våre skuffer, skap, hengsler og fronter som strekker seg over en hel generasjon – hele 30 år. Dette gjelder for alle de nevnte produktene uansett om du har kjøpt dem hos din lokale Nettoline-forhandler eller på nettoline.no.

Så skulle varen du har kjøpt av oss mot formodning gå i stykker i løpet av garantiperioden, byttes eller repareres den vederlagsfritt enten hjemme hos deg eller på vårt verksted.

Annonse: