Få dager igjen

– mange kroner å spare.

Med en landsdekkende kampanje har vi i Nettoline de siste ukene kjørt flere og ulike tilbud på en rekke kjøkkenløsninger. Responsen har ikke latt vente på seg. Alle gode ting har imidlertid som kjent en ende, og nå er det kun få dager igjen før vi setter sluttstrek for kampanjen.

Noen er ute etter et helt nytt og komplett kjøkken. Andre ønsker kanskje bare å fornye deler av innredningen. Felles for alle som skal bytte ut små eller store deler av kjøkkenet sitt er uansett å falle ned på valg som gir dem langvarig kvalitet til en rimelig pris – to grunnpilarer hos Nettoline. Her følger mer informasjon om kampanjens ulike kjøkkentilbud. For å benytte deg av disse må din bestilling være registrert hos en av våre forhandlere eller via nettoline.no. innen lørdag 17. desember:

Momsfrie dager
I tre uker selger vi alle våre kjøkken til kraftig rabatterte priser. Vi tar rett og slett bort momsen fra de ordinære prisene slik at du får 25% billigere kjøkken. Tradisjonelt, stål, funksjonelt, moderne eller nostalgisk. Alternativene og utvalget av ulike kjøkkentyper hos oss er mange og mangfoldig. Fellesnevneren for dem alle er altså at de i de neste 3 ukene kan bli ditt til en sum 25% lavere enn normalpris.

Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett kjøkken på min. 10 elementer inkludert sokkel, benkplate og vask. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. For å ta en nærmere titt på alle våre ulike kjøkken kan du besøke våre nettsider.

Velkommen til momsfrie uker hos Nettoline. Finn din Nettoline forhandler her.

Ingen hvit løgn. Bare et knall kjøkkentilbud som inkluderer hvitevarer
Se for deg at du har funnet drømmekjøkkenet du ønsker å berike hjemmet ditt med. En sjelden gang, hvis du ser ekstra godt etter, kan du finne tilbud som gjør at du får hvitevarer til en verdi av 35.000 kroner med på kjøpet. Som nå. Handler du i løpet av de neste 30 dagene kjøkken hos Nettoline for 50.000 kroner eller mer, får du også hvitevarer for 35.000 kroner med i handelen. Hvitevarepakken inkluderer en flott innebygd pyrolyseovn i stål og induksjonstopp 80 cm med touch, booster og slipte kanter fra AEG.

Vår egen salgsdirektør, Jesper Lawcock, kan fortelle at følgende tre kjøkken er blant Nettolines bestselgere:

Et stort og fantastisk bondekjøkken. Her har det vært plass til å gjennomføre opplevelsen fullt ut. Alle elementer er vakkert innrammet av pilastre, slik at det håndbygde inntrykket er bevart.

De vakkert utskårne hvite frontene glir inn i illusjonen sammen med det patinerte gulvet og de små flisene rundt benken. Valget av gasskokesone, som er senket ned i en granittbenkeplate, passer helt naturlig inn i dette kjøkkenet. Lyslister avslutter over alle skap. Benkeplaten er en 30 mm massiv europeisk valnøtt med underlimt hvit silgranitvask.

30 x 30 = kjøkken, garderobe og bad av høy kvalitet til lave priser

Et nytt kjøkken er ikke noe man kjøper seg for ofte i løpet av et liv. Kjøkken er en investering som skal vare i lang, lang tid. Men smak, behag og behov kan endre seg i takt med tiden. Tidligere var det kanskje matte skap med solide håndtak som var tingen, mens det nå gror frem et brennende ønske om å ha det meste i stål.

Hvorfor skifte ut kjøkken, garderobe og bad nå?

Mye av det samme kan man si om hjemmets garderobe. Garderoben som var funksjonell og hadde lagringsplass nok for hjemmets beboere bare noen år tilbake, kan av ulike grunner i dag være både for stor eller så alt for liten. Det er heller ikke uvanlig at mennesker flytter både inn og ut av et hjem, og ved inn- og utsjekk har de med eller tar de med seg sine små og store kleslass.

Flatpakket kjøkken for bare 8.888 kr
Kampanjetilbud på flatpakket kjøkken – HVIT BASIC – et funksjonelt og moderne kjøkken. Akkurat nå kjører vi kampanjetilbud på HVIT BASIC – et funksjonelt og moderne kjøkken. For bare 8.888 kroner får du dette komplette kjøkkenet i flere ulike farger – flatpakket og enkelt å frakte med seg.

Etter at du har bestilt ditt nye moderne og praktiske HVIT BASIC-kjøkken, henter du det hos din nærmeste Nettoline-forhandler. Siden dette er et flatpakket kjøkken, er det enkelt å både frakte med seg og å bære inn i huset eller hytta.

Annonse: