Kvalitetskjøkken til hele Skandinavia – produsert i Danmark

Nettoline og har mer enn 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Nettoline ble grunnlagt midt i 1970-årene, da det lokale snekkerverkstedet Aulum Maskinsnedkeri, under navnet AM-køkkenet, begynte å produsere og selge kvalitetskjøkken. Den gang var det åtte medarbeidere som tok seg av alle oppgavene knyttet til salg og produksjon. Dette og mye annet har endret seg i løpet av de siste 35 årene. Virksomheten heter i dag Nettoline og har mer enn 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige. I Danmark og Norge har du dessuten muligheten til å handle med oss også via nettbutikk.

Kvalitetskjøkken

Nettoline er 100 prosent danskeid og holder fortsatt til i Aulum, der hovedkontoret og produksjonen hører til på samme adresse, hvor vi også produserer bad og garderober. Nettoline disponerer 11.000 kvadratmeter produksjonsområde og tilhørende kontormiljø, der godt og vel 50 medarbeidere er sysselsatt. Nettoline er landsdekkende både i Danmark og Norge, med henholdsvis 25 og 35 selvstendige forhandlere.

Annonse:

Grunnideen bak Nettoline er at man skal kunne kjøpe et kvalitetskjøkken til en rimelig pris hos en lokal forhandler, uansett om man bor i Danmark, Norge, Sverige eller på Island. Vi legger stor vekt på at forhandlerne skal være lokalt forankret og kjenne kundene i sitt distrikt. Bare på den måten kan vi sikre at et kjøp av Nettoline-produkter blir en unik opplevelse.

Nettoline bruker ikke penger på dyre TV-reklamer. Vi bruker heller våre penger, ressurser og vår tid slik at våre kunder får best mulig kvalitet på sine kjøkken, bad og garderober. Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker, der de bor.

 

Finn din Nettoline forhandler

Klikk her