Bankers benkeplater

Nettoline har et bredt sortiment av benkeplater i mange ulike materialer og utseender.

På benkeplater kan man bedrive så mangt. Og i tillegg til å være utsmykning i et rom i seg selv, det være seg på et kjøkken eller et bad, er de arenaen og underlaget for mange av håndarbeids­aktivitetene som foregår i et hjem.

Nettoline har et bredt sortis­ment av benkes­plater i mange ulike materialer og utseender.

Benkeplate i massivt tre

Massivt tre har varme og sjarme, og finnes i mange av husets rom. Enten det er som tres­gulv, benkes­plate til kjøkken eller bad, eller som møbler til stuen, er det noe vi alle kjenner til. I dag finnes det mange tres­sorter som brukes til benkes­plater i kjøkkenet, med mange muligs­heter for å tils­passe det til ditt og familiens behov.

Benkeplate i GetaCore

GetaCore er en massiv minerals­plate som gjør det mulig å lage helt nye løsninger innenfor interiørs­plater, ettersom skjøtene kan sveises sammen slik at de ikke synes. Den silkes­matte overs­flaten føles myk og delikat, og med de mange fargene som finnes, kan man alltid finne noe som passer til det nye kjøkkenet, badet eller vaskes­rommet.

Benkeplate i Laminat

Benkes­plater i laminat er noe alle mennesker har et forhold til, muligens fordi det har vært brukt i kjøkkener i mange år. Enten liker man dem, eller så gjør man det ikke. Med de fargene, tykkelsene og fors­behandlingene som kan fås i dag, finnes det noe for enhver smak. Og med de flotte unders­limte vaskene som kan fås til, forsvinner kanten der smuss og skitt alltid pleide å sette seg fast, og armas­turen sitter i ståls­vasken, slik at det ikke er noen risiko for fukt i benkes­platen som omgir hullene. Du tar et solid og priss­bevisst valg når du velger laminat.

Finn din Nettoline forhandler

Klikk her

Annonse:

Benkeplate i Corian

Mange vil si at Corian representerer det ypperste innenfor benkeplater til kjøkken, da det kan lages i uendelige lengder, dybder og tykkelser. Det består av 10 mm plater som er sveiset sammen, slik at overgangene blir usynlige. Det er et virkelig lekkert produkt å ta på, og sidene i vasken kan produseres i samme materiale og dermed skape en følelse av at det går i ett. Vasken må imidlertid ha stålbunn, for Corian tåler ikke varmt, saltholdig vann, for eksempel det vi heller av potetene.

Benkeplater i Granitt og Kompositt

Granitt og kompositt er blant de eneste materialene som tåler varme ting, som gryten rett fra kokeplaten eller langpannen fra ovnen, men vi anbefaler alltid å legge et gryteunderlag eller lignende under, slik at den kalde luften kan komme inn og sirkulere rundt det varme elementet. Granitt kommer fra store steinblokker, som det skjæres skiver av. Disse slipes og poleres til de passer til det nye kjøkkenet og badet.

Benkeplate i Stål

Benkeplater i stål har i flere tiår vært brukt i profesjonelle storkjøkkener på grunn av de hygieniske egenskapene. De har senere også blitt godt mottatt i private hjem av samme grunn, og på grunn av stilen det kan tilføre et kjøkken eller vaskerom.